Το Rodopou & Beyond, το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue, είναι ότι πιο εντυπωσιακό σε rooftop μπορείς να συναντήσεις κανείς στο κέντρο της Αθήνας.
Με πανοραμική θέα που εκτείνεται από την Ακρόπολη μέχρι τον Πειραιά, αγκαλιάζοντας την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα φωταγωγημένα τοπία της πόλης, ο 6ος και τελευταίος όροφος του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue υποδέχεται το κοινό σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά rooftops της πρωτεύουσας. Το Rodopou & Beyond, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, είναι ο ιδανικός προορισμός για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.
Στο κέντρο της Αθήνας, το Rodopou & Beyond συνδυάζει απρόσκοπτα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας απαράμιλλη θέα. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τη μαγεία της αλλαγής του φωτός, καθώς το ηλιοβασίλεμα χρωματίζει την πόλη. Είτε για ένα χαλαρό ποτό με παρέα είτε για ένα γευστικό δείπνο, η ταράτσα μετατρέπεται σε σκηνικό ιδανικό για ξεχωριστές στιγμές.
Η καθημερινή λειτουργία του bar-restaurant υπόσχεται ζωντάνια από το πρωί έως αργά το βράδυ. Από τη χαλάρωση κάτω από τον ήλιο μέχρι την ατμοσφαιρική λάμψη της νύχτας, το Rodopou & Beyond σε καλεί να δοκιμάσεις signature cocktails, να απολαύσεις γευστικά σνακ και να ζήσεις κάθε στιγμή σαν γιορτή, μέσα σε έναν χώρο που συνδυάζει κομψότητα και φιλική αίσθηση.
Καθώς η μέρα κυλά, ο χώρος μεταμορφώνεται σε σημείο συνάντησης με έντονη ενέργεια. Είτε πρόκειται για απογευματινό καφέ, ένα δροσιστικό ποτό στο happy hour ή ένα βράδυ κάτω από τα αστέρια, η ομάδα των έμπειρων bartenders φροντίζει κάθε εμπειρία να αποτυπώνεται στη μνήμη.
Το πλήρως εξοπλισμένο μπαρ προσφέρει εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ενώ το cocktail menu περιλαμβάνει τόσο εμπνευσμένες συνταγές – όπως το Red Hook με βάση την τεκίλα και το London Velvet με τζιν – όσο και all-time classic επιλογές με ρούμι, βότκα, ουίσκι, αλλά και mocktails χωρίς αλκοόλ.
Η γαστρονομική εμπειρία στο Rodopou & Beyond βασίζεται στην ποιότητα και την έμπνευση. Από το χαλαρό brunch έως ένα εκλεπτυσμένο δείπνο, κάθε γεύμα αποτελεί μια μικρή γιορτή. Ο σεφ συνδυάζει ελληνικά προϊόντα με διεθνή στοιχεία, δημιουργώντας πιάτα που ισορροπούν αρμονικά μεταξύ παράδοσης και δημιουργικότητας.
Η κουζίνα βασίζεται σε ελληνικές συνταγές, με σύγχρονη ματιά και έμφαση στις ποιοτικές, εποχικές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας – από τη Μάνη και την Κρήτη μέχρι άλλες τοπικές παραγωγές. Το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως παραδοσιακή τσουχτή, κροκέτα μουσακά, pasta και risotto, αλλά και πιο ιδιαίτερες προτάσεις όπως αρνάκι κλέφτικο, γιουβέτσι με σύγχρονη προσέγγιση, Ribeye Black Angus και Black Angus Burger.