Νίκος Οικονομόπουλος: Ο ιδιοκτήτης του Ftelia Black Villas με τις 21 σουίτες (photo)

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Οικονομόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Ftelia Black Villas, ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος προχώρησε στην αγορά και στην συνέχεια έκανε ολική ανακαίνιση του «Ftelia Black Villas», ενός συγκρότημα που αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες οι οποίες διαθέτουν τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες και όλες τις ανέσεις.

Ftelia Black Villas: Το luxury ξενοδοχείο στη Μύκονο

Το ολοκαίνουριου «Ftelia Black Villas», που από φέτος θα υποδέχεται στην περιοχή της Φτελιάς πελάτες απ’ όλο τον κόσμο που επιλέγουν τη χώρα μας και το «Νησί των Ανέμων» για τις διακοπές τους.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στη διάσημη παραλία Αλεμάγου, μόλις 500 μέτρα μακριά, και διαθέτει 21 πολυτελείς σουίτες, καθεμία με τη δική της ιδιωτική πισίνα. Οι τιμές για διαμονή ξεκινούν από τα 500 ευρώ ανά βραδιά.

Ftelia Black Villas

Ftelia Black Villas: Το luxury ξενοδοχείο

Το συγκρότημα προσφέρει μια σειρά από ανέσεις, όπως SPA, γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ, εξασφαλίζοντας μια χαλαρωτική και άνετη διαμονή για τους επισκέπτες του.

Ftelia Black Villas SPA

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο της Μυκόνου, μόλις 8 χιλιόμετρα, ενώ η παραλία Πάνορμος απέχει 1,7 χιλιόμετρα και η παραλία του Άγιου Σώστη 2,8 χιλιόμετρα.

Ftelia Black Villas - Μύκονος

luxury-instagram

Σχετικά άρθρα