Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli: Πολυτέλεια και χαλάρωση στον πιο hot προορισμό (photo)

Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli στο Πόρτο Χέλι είναι ο ιδανικός προορισμός για αποδράσεις.

Σε μία εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία στο Πόρτο Χέλι, μπροστά στη θάλασσα με άπλετη θέα στον γαλάζιο ορίζοντα, το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, αποτελεί τον πιο hot προορισμό διαμονής, γαστρονομίας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις χαλάρωσης, πολυτέλειας, αλλά και διασκέδασης.

Nikki Beach Resort

Τι σας περιμένει στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli:

Το πολυτελές resort περιλαμβάνει 66 ευρύχωρα και σύγχρονα δωμάτια και σουίτες, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ιδιωτικές βεράντες πισίνες και open air hot tubs, δύο εστιατόρια, το φημισμένο Beach Club, το Spa και το Tone Gym, καταφέρνοντας να συνδυάσει τη χαλάρωση με το καλό φαγητό και τη signature uptempo ατμόσφαιρά του.

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli στο Πόρτο Χέλι

Το Beach Club Restaurant σερβίρει απολαυστικά cocktails και πιάτα δίπλα στην πισίνα, υπό τους ήχους της resident DJ στο μοναδικό rooftop του ξενοδοχείου, Qurio Restaurant.

Nikki Beach Resort στο Πόρτο Χέλι

Επίσης στο rooftop του ξενοδοχείου, το Qurio προσφέρει μοναδική θέα κι ένα συναρπαστικό menu με μεσογειακό χρώμα, αλλά και επιρροές απ’ όλο τον κόσμο για ένα μοναδικό δείπνο κάτω από τ’ αστέρια.

luxury-instagram

Σχετικά άρθρα