Gold 23 Carat: Σαμπάνια με φύλλα χρυσού 23 καρατίων (photo)

Η εταιρεία LUXURY LIVING CLUB L.P. παρουσιάζει τη σαμπάνια «Gold 23 Carat», συσκευασμένη σε ένα ελκυστικό κουτί που μοιάζει με ράβδο χρυσού!

Αυτό το μοναδικό αρωματικό ποτό, που βασίζεται στο κρασί, περιέχει βρώσιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων και έχει μια ελαφριά νότα ροδάκινου. Όταν η φιάλη αναποδογυριστεί, τα χρυσά φύλλα δημιουργούν ένα μαγευτικό παιχνίδισμα.

Gold 23 Carat: Σαμπάνια με τα φύλλα χρυσού 23 καρατίων

Η σαμπάνια παρασκευάζεται από επιλεγμένες αρωματικές ποικιλίες Gruner Veltliner και Welschriesling της Αυστρίας, έχει αλκοολικό τίτλο 9.5% και περιεκτικότητα σε ζάχαρη 36 g/L, καθιστώντας την το ιδανικό δώρο για τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Gold 23 Carat - με τα φύλλα χρυσού

Η Gold 23 Carat, με την ξεχωριστή φινέτσα της, είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν κάτι ιδιαίτερο. Μπορείτε να προσθέσετε μια χρυσή κορώνα στη φιάλη για κάθε ιδιαίτερη περίσταση, κάνοντάς την επίσης ιδανική ως πολυτελές επιχειρηματικό δώρο.

Για τους λάτρεις της ροζέ σαμπάνιας, η Gold 23 Carat Rose προσφέρει την ίδια μοναδική εμπειρία με φύλλα χρυσού 23 καρατίων και ελαφριά νότα ροδάκινου, φτιαγμένη από την επιλεγμένη αρωματική ποικιλία Zweigelt της Αυστρίας. Η απαλή της υφή, η χρυσαφένια όψη και η μεταξένια γεύση την καθιστούν εξαιρετική.

Gold 23 Carat: Σαμπάνια με τα φύλλα χρυσού

luxury-instagram

Σχετικά άρθρα