Porsche: Η αποκάλυψη της νέας αμιγώς ηλεκτρικής Macan στο Four Seasons (photo)

Στην καρδιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, η Porsche, μέλος του Ομίλου Μοτοδυναμική, υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη για την επίσημη αποκάλυψη της νέας αμιγώς ηλεκτρικής Porsche Macan.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, αποτέλεσε μια συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις της τεχνολογίας και της πολυτέλειας καθώς η αμιγώς ηλεκτρική Macan φώτισε το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, συνδυάζοντας ασύγκριτες επιδόσεις με απόλυτη κομψότητα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της Porsche. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη του νέου οχήματος της Porsche, πλαισιώθηκε από ένα μαγευτικό show πυροτεχνημάτων και laser συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό.

Porsche Macan - Four Seasons

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ταλαντούχα ηθοποιός Στεφάνια Γουλιώτη, που καθοδήγησε το κοινό στη νέα εποχή της premium ηλεκτροκίνησης αναφέροντας ότι: «Η αλλαγή σηματοδοτεί την πρόοδο, την ευφυΐα, την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε και να εξελισσόμαστε. Όμως, όπως και με την Porsche, η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει την απώλεια της ταυτότητας μας. Αντιθέτως, η ουσία παραμένει πάντα σταθερή».

Macan - Στεφάνια Γουλιώτη
Macan – Στεφάνια Γουλιώτη

Ο Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μοτοδυναμική και ο Νίκος Σινογιάννης, Γενικός Διευθυντής της Porsche Greece, μοιράστηκαν τη δική τους οπτική για τη νέα εποχή της Porsche.

Ο κ. Κυριακόπουλος τόνισε πως: «Το κλειδί στην επιτυχία είναι η συνεχής προσαρμογή και εξέλιξη», ενώ υπογράμμισε τη φιλοσοφία του Ομίλου Μοτοδυναμική, που συνοψίζεται στο σύνθημα «Move, Evolve, Transform». Όπως ανέφερε, «Κάθε μέρα, κινούμαστε μπροστά και εξελισσόμαστε, με σκοπό τη δημιουργία έντονων συναισθημάτων μέσα από την κίνηση».

Η νέα ηλεκτρική Macan

Από την πλευρά του, ο κ. Σινογιάννης σημείωσε ότι: «Η νέα Macan αντιπροσωπεύει το όραμά μας για το μέλλον, όπου οι sport επιδόσεις, η οδηγική απόλαυση και η βιωσιμότητα συνυπάρχουν αρμονικά», τονίζοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες, την αυτονομία και την ταχύτατη φόρτιση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Porsche, σχεδιασμένου για τις σύγχρονες ανάγκες.

Ενεργή συμμετοχή στην αποκάλυψη της νέας Macan είχε και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, ως Brand Ambassador της Porsche, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της με το θρυλικό brand.

Πάρης Κυριακόπουλος, Μαρία Σάκκαρη, Νίκος Σινογιάννης
Πάρης Κυριακόπουλος, Μαρία Σάκκαρη, Νίκος Σινογιάννης

Ο κ. Σινογιάννης την ρώτησε χαρακτηριστικά: «Μαρία, ποια θεωρείς ότι είναι για σένα η “ουσία” της Porsche;» και εκείνη απάντησε πως: «Η Porsche είναι μια εταιρεία που δεν σταματάει να εξελίσσεται και νομίζω ότι η εξέλιξη και γενικότερα το μέλλον είναι για τους τολμηρούς. Οπότε, θα έλεγα ότι η Porsche είναι μια εταιρεία με όραμα, τόλμη και αγωνιστικότητα. Όλα αυτά, με αντιπροσωπεύουν και εμένα πάρα πολύ και είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της όμορφης ομάδας.»

Η βραδιά διανθίστηκε με μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές, χάρη στις εντυπωσιακές live εμφανίσεις των Leon of Athens και Katerina Duska, ενώ ο DJ Alejandro δημιούργησε μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Macan στο Four Seasons

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες φωτογράφους, ο Κοσμάς Κουμιανός, ανέλαβε το live photoshooting, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να φωτογραφηθούν δίπλα στη νέα Macan, ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα της αγοράς.

Η αποκάλυψη της νέας Macan σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην πολυτελή ηλεκτροκίνηση, ενώ η βραδιά επισφράγισε τη δέσμευση της Porsche να οδηγεί τις εξελίξεις, αναδεικνύοντας την απόλυτη αρμονία μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας.

Ελπίδα Φιλιππίδου, Βαγγέλης Πλύτας, Νίκος Σινογιάννης, Σοφία Μητράκη, Τάκης Νάκος (Porsche Team)
Ελπίδα Φιλιππίδου, Βαγγέλης Πλύτας, Νίκος Σινογιάννης, Σοφία Μητράκη, Τάκης Νάκος (Porsche Team)

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Macan εκφράζει το όραμα της Πόρσε για έναν κόσμο βιώσιμης κινητικότητας, όπου η πολυτέλεια συναντά τη φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία, προσφέροντας αξεπέραστη αποδοτικότητα και επιδόσεις χωρίς περιβαλλοντικούς περιορισμούς.

Η νέα ηλεκτρική Porsche Macan

luxury-instagram

(φωτο: studio Panoulis)

Σχετικά άρθρα