Όναρ: Οι 5 Luxury βίλες των Μενεγάκη – Παντζόπουλου στην Άνδρο (photos)

Οι νέες βίλες τού Όναρ, της ξενοδοχειακής μονάδας του επιχειρηματία, είναι άκρως εντυπωσιακές είναι ο ορισμός του minimal Luxury.

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η σύζυγός του Ελένη Μενεγάκη έχτισαν πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Άνδρο.

Όναρ: Οι 5 Luxury βίλες των Μενεγάκη - Παντζόπουλου στην Άνδρο

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε ήσυχη τοποθεσία.

Όναρ: Οι 5 Luxury βίλες

Η αισθητική τους είναι απόλυτα minimal και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο.

Κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να ταιριάζουν εξωτερικά και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου.

Όναρ: Luxury βίλες στην Άνδρο

Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση.

Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Luxury βίλες στην Άνδρο

Το Όναρ, του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη απέκτησε έτσι και πισίνα, φωτογραφία από την οποία είχε μοιραστεί το προηγούμενο διάστημα η ίδια η παρουσιάστρια του Alpha.

Όναρ: Οι 5 Luxury βίλες στην Άνδρο

Στον ιστότοπο του Όναρ, υπάρχουν δημοσιευμένα τα σχέδια της νέας προσθήκης στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του ζευγαριού και με μία λέξη φαίνονται εντυπωσιακές…

Old Castle Oia: Luxury εμπειρία με θέα το Αιγαίο στην Οία στη Σαντορίνη (photos)

(πηγή: ethnos.gr – φωτο: onar-andros.gr)