Η Ιωάννα Ευθυμίου στο «Gala Brasil – Monaco» στο Μόντε Κάρλο (photos)

Gala Brasil – Monaco – Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, Ιωάννα Ευθυμίου (φωτο επάνω)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο του Μονακό το Gala «Brasil – Monaco», που διοργανώθηκε από την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση Butterfly, υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό.

gosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου είχε την τιμή να συμμετέχει με το έργο της που δημοπρατήθηκε τη βραδιά αυτή για φιλανθρωπικό σκοπό φτάνοντας την τιμή ρεκόρ πώλησης στα 23.000 ευρώ, ξεπερνώντας ακόμα  και τη συλλεκτική φανέλα του Neymar  που έφτασε τα 20.000 ευρώ.

Η λαμπερή εκδήλωση με τους 250 privé προσκεκλημένους που κατέφθασαν τη βραδιά αυτή για τη λαμπερή εκδήλωση τόσο από τη Βραζιλία όσο και από άλλα μέρη του πλανήτη, ξεκίνησε το απόγευμα με την έλευση του Πρίγκιπα Αλβέρτου και συναυλία όπερας στην Όπερα του Μόντε Κάρλο και στη συνέχεια με gourmet δείπνο υψηλών προδιαγραφών στον ειδικά διαμορφωμένο για την εκδήλωση χώρο του Cafe de Paris, όπου πραγματοποιήθηκε και η δημοπρασία.

Πωλίνα Μπιλλίρη (Χορηγός - Billiris Company), Ιωάννα Ευθυμίου
Πωλίνα Μπιλλίρη (Χορηγός – Billiris Company), Ιωάννα Ευθυμίου

Η γνωστή Ελληνίδα ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της Τέχνης του Μονακό με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο να δίνει πάντα το παρών στις εκθέσεις της, δηλώνοντας μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς της.

Για το λόγο αυτό η ζωγράφος  ειδικά για την εκδήλωση φιλοτέχνησε ένα ιδιαίτερο πορτρέτο του Πρίγκιπα σε πολύ νεαρή ηλικία στην αγκαλιά της μητέρας του Πριγκίπισσας Γκρευς του Μονακό όπου και  τον συγκίνησε ιδιαίτερα!

Χορηγός της Ιωάννας Ευθυμίου ήταν η γνωστή Ελληνική Real Estate εταιρία Billiris Company όπου έκανε και το «ντεμπούτο» της στη Γαλλική Ριβιέρα.