Το Luxury brand Carlo Dali London στον Άλιμο (photo)

Η Carlo Dali London με έδρα το Λονδίνο, ήρθε και στην Ελλάδα για εκείνους που η πολυτέλεια δεν είναι απλώς μια δήλωση, αλλά τρόπος ζωής.

gosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

Ο CEO Χαράλαμπος Μ. Δανιηλίδης με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Έμυ Λιβανίου
Ο CEO Χαράλαμπος Μ. Δανιηλίδης με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Έμυ Λιβανίου

Πλήθος λαμπερών καλεσμένων έδωσαν το παρών στον εξαιρετικό χώρο του showroom του Carlo Dali στον Άλιμο, σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη αρώματα της ανατολής έως και τα πιο κοσμοπολίτικα με εθιστική διάθεση και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Τα υψηλών προδιαγραφών ρολόγια και οι κομψές με μοντέρνο σχεδιασμό τσάντες Carlo Dali London εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Πάνος Θεοδώρου, μοντέλο, Γιάννης Καζανίδης
Πάνος Θεοδώρου, μοντέλο, Γιάννης Καζανίδης

H Carlo Dali London έχει στη συλλογή της 64 σπάνια, αισθησιακά αρώματα με τη μυρωδιά τους να κάνει μια αξέχαστη δήλωση εικονικού στιλ σε μονοπάτια οσφρητικών αποδράσεων.

Στα ιδιαίτερα και πρωτοποριακά προϊόντα της εταιρείας Carlo Dali London ανήκει και ο μοναδικός instant coffee με φύλλα χρυσού σε luxury συσκευασία, με ευεργετικά οφέλη για την υγεία.

Ελένη Αντωνιάδου
Ελένη Αντωνιάδου

Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα υπέροχα γλυκά των ζαχαροπλαστείων Fresh, απόλαυσαν τη μοναδική Stolichnaya όπως επίσης τα μοναδικά αναψυκτικά της Green Cola και το Minoa Premium Water.

Carlo Dali London
Συλλογή Carlo Dali London

Ο Χαράλαμπος Μ. Δανιηλίδης μετά από την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία του στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη διεθνών μεθόδων επέκτασης πωλήσεων με πολυεθνικά brands, επιτυγχάνοντας ρεκόρ πωλήσεων, έγινε μέλος της Carlo Dali London ως επικεφαλής Product Development και Marketing και αργότερα ως CEO, δηλώνει:

«Το όραμά μας είναι να γίνουμε ένα παγκόσμιο brand, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα, μοναδικές στιγμές και συναισθήματα στον καταναλωτή και τα κέντρα διανομής μας να στηρίζονται με ένα καινοτόμο σύστημα marketing απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνόμια».