Βουτιά στη γεύση… στο 3ο Food Experience Graviera Naxos 2020

«Αν ο Παράδεισος ήταν στη γη, θα ήταν στη Νάξο» (Νίκος Καζαντζάκης) και το 3ο Food Experience Graviera Naxos είναι γεγονός!

Το ταξίδι, οι ομορφιές του νησιού, οι δαντελωτές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και οι γευστικοί πειραματισμοί μπλέκονται και σε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία!

Λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διοργανώνει το 3ο Food Experience Graviera Naxos στις 26-28 Ιουνίου σε μία προσπάθεια να αναδείξει το νησί-διαμάντι του Αιγαίου ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της Μεσογείου.

Οι καλεσμένοι της γαστροταξιδιωτικής αυτής εμπειρίας θα ζήσουν κάτι μοναδικό! Θα ταξιδέψουν στον χρόνο και στη γεύση!

3ο Food Experience Graviera Naxos 2020

Με ενετικό γιουβέτσι από την εποχή της Ενετοκρατίας και του Μάρκου Σανούδου στη Νάξο μέχρι τα παραδοσιακά πιάτα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας από τα παράλια μέχρι τα ορεινά!

Το 3ο Food Experience θα πάει στη Σχοινούσα για τον «γάμο» της μοναδικής Φάβας του νησιού με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Δύο διεθνούς φήμης δασκάλες της ναξιώτικης κουζίνας που παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής σε τουρίστες από κάθε άκρη του πλανήτη θα αυτοσχεδιάσουν και θα μαγειρέψουν παραδοσιακά πιάτα απογειώνοντας την γεύση τους με την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.

Γιατί οι στιγμές, όταν συνδυάζονται με τη γεύση, μένουν ανεξίτηλες!

Το 13o Cellier Wine Fair επαναπροσδιόρισε τον όρο “Fine Drinking” (photos)