Βασιλικό dinner στο εστιατόριο Relais Plaza του Hôtel Plaza Athénée στο Παρίσι (photos)

Στο εστιατόριο «Relais Plaza» του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Hôtel Plaza Athénée» στο Παρίσι, βρέθηκε ο Βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμετ ΣΤ΄, μαζί με μέλη της Βασιλικής οικογενείας για να απολαύουν τις μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις του φημισμένου restaurant.

gosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

Στο ίδιο εστιατόριο ήταν και ο γνωστός RP man, Γιώργος Ντάβλας, που δειπνούσε με την συντροφιά του και όταν του δόθηκε η ευκαιρία φωτογραφήθηκε μαζί του και είχε μια ολιγόλεπτη θερμή συνομιλία.

Βασιλιάς Μοχάμετ ΣΤ΄ του Μαρόκου, Γιώργος Ντάβλας
Βασιλιάς Μοχάμετ ΣΤ΄ του Μαρόκου, Γιώργος Ντάβλας

Δοκιμάζοντας τα υπέροχα πιάτα του και απολαμβάνοντας το ιδιαίτερο περιβάλλον του εστιατορίου, στο οποίο τα πάντα είναι εκτελεσμένα με ακρίβεια μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια.

Plaza Athenee Relais Plaza

Το αριστοκρατικό ξενοδοχείο Plaza Athénée στην λεωφόρο Montaigne, αποτελεί την επιτομή της παριζιάνικης πολυτέλειας.

Με μοναδική θέα στο σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ, το Hotel Plaza Athénée, «η μεγάλη κυρία της Avenue Montaigne» αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Παρισιού.

Plaza-Athenee-Relais-Plaza

Παράλληλα το εστιατόριο «Relais Plaza» αποτελεί έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό για τους λάτρεις της καλής κουζίνας στο Παρίσι, το οποίο ανέκαθεν προσέλκυε σημαίνοντα πρόσωπα της Γαλλίας και όχι μόνο. – Website: dorchestercollection.com

Hotel Plaza Athénée Paris – συνώνυμο της πολυτέλειας (photos)