Η HOPEgenesis ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. γιόρτασε τα 2 χρόνια δράσης της (photos)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της HOPEgenesis.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis γιόρτασε εχθές, τα 2 χρόνια δράσης της στο χώρο του Ωδείου Αθηνών. Το «παρόν» έδωσαν περισσότεροι από 700 φίλοι της HOPEgenesis από τον επιχειρηματικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό χώρο, στηρίζοντας την προσπάθεια ανατροπής του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

gosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

Δημήτρης Δαλακούρας, Αρετή Δαλακούρα - Jeb Μαυρίδης, Εβελίνα Πετράκη
Δημήτρης Δαλακούρας, Αρετή Δαλακούρα – Jeb Μαυρίδης, Εβελίνα Πετράκη

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση για το έργο της HOPEgenesis με απώτερο στόχο την απόκτηση περισσότερων φίλων και υποστηρικτών στην προσπάθειά της να ανατρέψει το αρνητικό πρόσημο των γεννήσεων και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το μείζον θέμα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Αντώνης Αχιλλεούδης, Αννε-Renne Αχιλλεούδη, Δημήτρης Αθανασόπουλος (απο την εταιρία Axia Vg , Βασικό Χορηγό της HOPEgenesis)
Αντώνης Αχιλλεούδης, Αννε-Renne Αχιλλεούδη, Δημήτρης Αθανασόπουλος (απο την εταιρία Axia Vg , Βασικό Χορηγό της HOPEgenesis)

Ο Πρόεδρος της HOPEgenesis, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για το έργο της οργάνωσης τα 2 αυτά χρόνια παρουσιάζοντάς τους τον απολογισμό της.

Τατιάνα Μπλάτνικ, Πρίγκιπας Νικόλαος - Άννα Μπρατ, Χάρης Χριστόπουλος
Τατιάνα Μπλάτνικ, Πρίγκιπας Νικόλαος – Άννα Μπρατ, Χάρης Χριστόπουλος

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς δήλωσε: «Έχουν έρθει στον κόσμο 22 υγιή μωρά με την αρωγή της HOPEgenesis και τους αμέσως επόμενους μήνες περιμένουμε ακόμη 8 μωρά από απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας όπου τα τελευταία χρόνια είχαν σημειώσει ελάχιστες ή και μηδενικές γεννήσεις. Τα νούμερα μπορεί να φαίνονται μικρά, τα ποσοστά όμως είναι τεράστια».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Γιώργος Ντάβλας, Σάντρα Μαρινοπούλου, Αφροδίτη Σημίτη
Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Γιώργος Ντάβλας, Σάντρα Μαρινοπούλου, Αφροδίτη Σημίτη

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να εγγραφεί ως #FILOS2018 και να συνδράμει με το δικό του τρόπο στο έργο της HOPEgenesis. Με την υποστήριξη της εταιρίας Citroën πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρος κλήρωση στην οποία ο νικητής παρέλαβε τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου Citroën C1.

Ναταλία Φουρλή, Λίτσα Λάβδα, Αλεξία Παπανδρέου, Μπίλη Τζώρτζη
Ναταλία Φουρλή, Λίτσα Λάβδα, Αλεξία Παπανδρέου, Μπίλη Τζώρτζη

Η εταιρία BARETC με το άψογα εκπαιδευμένο της προσωπικό ανέλαβε τα ποτά της βραδιάς. Επίσης, τα 18 εστιατόρια και catering της Αθήνας (Δειπνοσοφιστήριον, Μιχάλης λουκουμάδες, Μπεγνής, Ταβέρνα του Νίκου Αγόριανη, Τρελό παρέα, Different & Different, Era nuts, Gaku sushi, It catering, Kayak παγωτό, Malconi’s, Menoo, Oozora, Pizza hut, TGIFridays, The Albion, The Burger Joint) έδωσαν την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να δοκιμάσουν τις γευστικές προτάσεις τους στον ειδικά διαμορφωμένο Food Court Area.

Ελίνα Σμπώκου, Μαίρη Παναγιωτίδη, Αρετή Δαλακούρα
Ελίνα Σμπώκου, Μαίρη Παναγιωτίδη, Αρετή Δαλακούρα

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε το Mancode Radio και ο DJ Αντώνης Δημητριάδης που διασκέδασαν με τις μοναδικές επιλογές τους, τους φίλους της HOPEgenesis. Ο Χάρης Χριστόπουλος αποθανάτισε τους φίλους της HOPEgenesis στο ειδικά διαμορφωμένο photo room. Παράλληλα την εκδήλωση πλαισίωσαν έργα από 16 Έλληνες καλλιτέχνες εμπνευσμένα από το θέμα της υπογεννητικότητας, την μητρότητα και την Ελλάδα.

Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη, Ειρήνη Νταϊφά
Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη, Ειρήνη Νταϊφά

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν είναι οι: Βασμουλάκης Αλέξανδρος με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί The Breeder, Βαβυλουσάκης Κωνσταντίνος με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί Thanassis Frissiras, Πρίγκιπας Νικόλαος, Λαγός Νίκος με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί Zoumboulakis, Micha Cattaui, Μηλιαρέση-Φωκά Όλγα με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί Dio Horia Contemporary Art Platform, Αντσακλή Ζέττα, Κοκκινιάς Πάνος με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί Xippas, Αντωνάκης – Ευσταθίου Μαρία – Μυρογιάννη Μαργαρίτα – Καραστεργίου Απόστολος – Χατζημιχάλης Γιώργος με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί Eleftheria Tseliou, Μιχαλαριάς Νικηφόρος, Ρήγας Γεράσιμος με την ευγενική παραχώρηση της γκαλερί Skoufa.

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Έμιλυ Βαφειά
Ειρήνη Βασιλοπούλου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Έμιλυ Βαφειά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη των εταιριών: CITROËN, DIGIPRINT, BAR ETC, U.T.G., VARDAS, CREDICOM, DOLPHIN CAPITAL, GRIVALIA PROPERTIES, MOVE ART, DJ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, STYLEBOX, ANDERMATT INSURANCE CONSULTANTS, DAVLAS & PARTNERS, ZAZOO EVENT RENTALS, IMOB, ΚΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, STOLI VODKA, MANCODE, MANCODE RADIO, MENOO EVENTS & PARTIES, MRCO, PSG GROUP, TYCHETECH κ.α.

Στέφανος Χανδακάς (Πρόεδρος HOPEgenesis), Ρούλα Λινάτσα, Γιώργος Λινάτσας
Στέφανος Χανδακάς (Πρόεδρος HOPEgenesis), Ρούλα Λινάτσα, Γιώργος Λινάτσας

Άξιος συμπαραστάτης και μέγας υποστήρικτής της δράσης της HOPEgenesis υπήρξε η AXIA Ventures Group Ltd για μία ακόμη φορά. Η HOPEgenesis είναι μία ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2015 με όραμα την ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Χάρης Ντάβλας, Terry Tsiolis - Ορέστης Καρύδας, Βασιλική Τρουφάκου
Χάρης Ντάβλας, Terry Tsiolis – Ορέστης Καρύδας, Βασιλική Τρουφάκου

Η αποστολή της HOPEgenesis είναι να προσφέρει δωρεάν την πλήρη κάλυψη των αναγκών μιας γυναίκας από τη στιγμή που μένει έγκυος έως και τη γέννα.

Η προσοχή του οργανισμού στρέφεται στις γυναίκες των απομονωμένων νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών της Ελλάδας και σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, προσφέρει ασφάλεια στις γυναίκες που ήδη κυοφορούν και κίνητρο στις υπόλοιπες να τεκνοποιήσουν.

Η HOPEgenesis έχει ενεργή παρουσία σε 28 νησιά που είχαν ελάχιστες ή μηδενικές γεννήσεις από το 2015 και σχεδιάζει να επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές καθώς αναπτύσσεται.