Η 4η σοκολάτα Ruby είναι γεγονός από το Fresh και την Callebaut (photos)

Ο Ηλίας Κρασσάς προσκάλεσε αγαπημένους φίλους και λάτρεις της σοκολάτας σε ένα συναρπαστικό event για την παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του τέταρτου είδους σοκολάτας της Ruby, από το Fresh και την Callebaut, την μεγαλύτερη βιομηχανία σοκολάτας στον κόσμο.

gosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com

Ηλίας Κρασσάς, Λένα Δελενίκα, Milana Mosurovic (Marketing Manager South East Europe Callebaut), H.E. Mr. Dušan SPASOJEVIĆ (Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας), Ανδρέας Πουλόπουλος (Gourmet Manager Callebaut)
Ηλίας Κρασσάς, Λένα Δελενίκα, Milana Mosurovic (Marketing Manager South East Europe Callebaut), H.E. Mr. Dušan SPASOJEVIĆ (Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας), Ανδρέας Πουλόπουλος (Gourmet Manager Callebaut)

Το FRESH, πιστό στη φιλοσοφία του πάντα να παρουσιάζει στην ελληνική αγορά καινούργιες γευστικές εμπειρίες βασισμένες στην υψηλή ποιότητα, δημιούργησε μια βραδιά για τη Ruby, γεμάτη εκπλήξεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο FRESH επί της Λεωφόρου Συγγρού, το οποίο ειδικά για τη βραδιά είχε μεταμορφωθεί σε έναν παράδεισο σοκολάτας!

Τάκης Ζαχαράτος, Βίκυ Καγιά, Μίλτος Καμπουρίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Ηλίας Κρασσάς
Τάκης Ζαχαράτος, Βίκυ Καγιά, Μίλτος Καμπουρίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Ηλίας Κρασσάς

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο πρέσβης της Σερβίας, Dusan Spasojevic.

Στον πρώτο όροφο είχε στηθεί ένα pop up μουσείο με την ιστορία και τα είδη της σοκολάτας, το οποίο περιλάμβανε εκθέματα από τη διαδρομή του κακάο από τους ιθαγενείς λαούς της Κεντρικής Αμερικής έως σήμερα.

Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Σκουλός - Ζωρζέτα Ζαχαρτζή, Βαρβάρα Κευγά
Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Σκουλός – Ζωρζέτα Ζαχαρτζή, Βαρβάρα Κευγά

To curation του μουσείου ανέλαβαν η Creative Director του FRESH Μαίρη Γιατρά και η Graphics Designer του FRESH Ναντίνα Δαούτη, με την πολύτιμη υποστήριξη της Callebeut Σερβίας.

Ηλίας Γκότσης, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Καβακάκης
Ηλίας Γκότσης, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Καβακάκης

Μπαίνοντας στο FRESH οι καλεσμένοι ερχόντουσαν σε επαφή με τη Ruby, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο φυσικό ροζ χρώμα της, την εξωτική της γεύση και το γεγονός ότι συνδυάζεται μοναδικά με όλα τα αλκοολούχα ποτά και ειδικά με το ροζέ κρασί.

Το Ruby candy bar στο ισόγειο, όπως και όλες τις λεπτομέρειες του event, είχε επιμεληθεί η Event Planner του FRESH, Αγγελική Γιατρά.

Τόνια Σωτηροπούλου - Ελένη Κοκαλίδου, Πουκ Αναστασίου - Όλγα Καραβερβέρη
Τόνια Σωτηροπούλου – Ελένη Κοκαλίδου, Πουκ Αναστασίου – Όλγα Καραβερβέρη

Η βραδιά ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, με μια special γευσιγνωσία για δημοσιογράφους, food critics και food bloggers, με ένα μενού εμπνευσμένο από τη Ruby, το οποίο δημιούργησαν ο ambassador chef της Callebaut, Krsto Radovic, σε συνεργασία με τον chef του FRESH Μιχάλη Μερζένη και τον executive pastry chef Νεκτάριο Βουρίκη.

Έλενα Ντάβλα, Θανάσης Χριστόπουλος - Ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews με τη σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews
Έλενα Ντάβλα, Θανάσης Χριστόπουλος – Ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews με τη σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews

Το pairing του menu με το κρασί ανέλαβε ο Γιώργος Φλούδας από την Trinity Wines, ενώ η υπέροχη διακόσμηση με τα λουλούδια ήταν δημιουργία του Secret Garden της Βαλεντίνης Κρασσά.

Χάρης Ντάβλας, Αρετή Ντάρμα, Κωνσταντίνος Τζάχας
Χάρης Ντάβλας, Αρετή Ντάρμα, Κωνσταντίνος Τζάχας

Την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό του event ανέλαβε ο Γιάννης Μπίζας από την White Ball. Highlight της βραδιάς η live εμφάνιση της Κέλλυς Καλτσή, η οποία ταξίδεψε μελωδικά τους καλεσμένους με αγαπημένα τραγούδια σε jazz διασκευές.